Wat is de Pasvorm van het  Model Cici van Angels jeanswear

Belangrijke kenmerken van de pasvorm van de Cici jeans:

Middelhoge taille
Aansluitend aan het bovenbeen
Recht vallend aan het onderbeen.
Straight fit

89.99
89.99
89.99
89.99
89.99
89.99
89.99

Angels Jeans

Angels Cici 74 3428

89.99

Angels Jeans

Angels Cici 74 3430

89.99

Angels Jeans

Angels Cici 74 3432

89.99
89.99
89.99
89.99
89.99
89.99
89.99
89.99
89.99
89.99

Angels Cici

Een van de meest populaire modellen van Angels Jeanswear is de Cici, een jeans die comfort en stijl combineert.

De Cici-jeans van Angels Jeanswear is een perfecte optie voor vrouwen die op zoek zijn naar een moderne en stijlvolle jeans. Dit model is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor het geschikt is voor elke gelegenheid en persoonlijke stijl. Het model is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan.

Kenmerken van een Angels Cici broek

Een van de belangrijkste kenmerken van de Cici-jeans is de pasvorm. Deze jeans heeft een slim fit en zit perfect om de heupen en dijen. Het heeft ook een hoge taille, waardoor het de buik plat maakt en de benen langer lijken. Dit zorgt voor een slank en vrouwelijk silhouet en benadrukt de natuurlijke vormen van het lichaam. Maar vanaf de knie zijn de broekspijpen recht en niet aansluitend. Dit is het grootste verschil met een Skinny waarbij het onderbeen wel aansluitend is.

Een ander belangrijk kenmerk van de Cici-jeans is het ontwerp. Het heeft een moderne uitstraling met een subtiele wassing en een licht verweerde look. Dit maakt de jeans geschikt voor zowel casual als formele gelegenheden. Het ontwerp is ook voorzien van mooie details zoals subtiele stiksels en een klein Angels-logo op de achterzak.

Kwaliteiten Cici-Jeans

De Cici-jeans is ook erg comfortabel om te dragen. Het materiaal is zacht en flexibel, waardoor het zich aanpast aan het lichaam en niet knelt. Dit maakt het perfect voor dagelijks gebruik en voor vrouwen die graag actief bezig zijn.

Tot slot is de Cici-jeans van Angels Jeanswear een duurzame keuze. Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van verantwoorde materialen en productiemethoden. Daarom is de jeans gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en is het ontworpen om tijdloos te zijn. Hierdoor is de Cici-jeans een investering die jarenlang meegaat en zorgt voor veel draagplezier.

Angels Cici jeans de perfecte keuze

Kortom, de Cici-jeans van Angels Jeanswear is een perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een moderne, comfortabele en duurzame jeans. Met zijn slim fit, hoge taille en moderne ontwerp is het geschikt voor elke gelegenheid en persoonlijke stijl. Investeer in de Cici-jeans en je zult gegarandeerd een jeans vinden die jarenlang meegaat en er altijd goed uitziet.